Samen HR++ glas inkopen

“De kou trekt langs mijn nek. Ik krijg er de rillingen van!” Zit jij ook liever wat relaxter op de bank? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie HR++ glas! 

Je buren in Holtenbroek hebben een betrouwbare leverancier uitgezocht. En als je meedoet, krijg je ook hulp met aanvraag van subsidies. Lijkt dit je wat? Lees dan verder.

Holtenbroekers kochten samen in

Buren in de Holtenbroek hebben verschillende glas en kozijnen leveranciers gecheckt, om te komen tot een leverancier die aansluit bij de wensen. Met elkaar hebben zij voor HR++ glas Boer Glas als leverancier gekozen. Al 50 jaar een betrouwbare glaszetter uit Zwolle.

We willen graag dat ook andere wijkbewoners kunnen meedoen met deze gezamenlijke inkoop. Daarom kan iedereen zich nu aanmelden via dit formulier.

Jouw voordelen:

 • Je stapt in een kant-en-klaar aanbod
 • 20 euro (incl. BTW) materiaalkorting per vierkante meter 
 • Geen inmeet- en voorrijkosten van €93,- excl. btw
 • €1300 Subsidie Woningisolatie van gemeente Zwolle*
 • En natuurlijk 15 – 30% ISDE subsidie

Jouw voordeel

Je vervangt 8 m2 glas, voor HR++ glas. Dit heeft een isolatiewaarde (U) van ≤1,2 waarmee je aan de subsidievoorwaarden voldoet.
Schatting kosten Boer Glas: €2920,-
Korting materialen: – €160,-
Korting servicekosten: – €93,-
ISDE-subsidie (1 maatregel): + €184,-
Subsidie Woningisolatie*: + €1300,-
Je betaalt: €1.183,-

Dit is een kostenindicatie. Je ontvangt de offerte na woningbezoek, dan is het kostenplaatje definitief

Vervang je ramen door HR++ glas en profiteer van de voordelen: geen tocht via de ramen, je bespaart energie en kan gebruik maken van interessante subsidies. Vul via onderstaande knop het formulier in om je interesse kenbaar te maken!

Actievoorwaarden:

 • Via bovenstaande knop vind je een formulier waarmee je je aanmeldt als belangstellende voor de gezamenlijke inkoop in Holtenbroek. De leveranciers van voor HR++ glas of vloerisolatie nemen contact met je op voor een offerte. Je zit nog nergens aan vast. Ook kun je alvast aangeven of je belangstelling hebt voor zonnepanelen. Dan houden we je ook op de hoogte van de actie. 
 • De actie is niet stapelbaar met andere kortingsacties van de leverancier
 • De actie is niet geldig voor reeds lopende offertes of orders
 • De actie is geldig voor klanten die zich melden via de website, of specifiek Duurzaam Holtenbroek bij de offerte benoemen
 • Er worden geen inmeet- en voorrijkosten gerekend. Dit is een service korting van €93,- excl. btw. De planningsservice van Boer Glas komt met een datumvoorstel voor inmeten en plaatsen. Kan je niet in de voorgestelde week/tijdsperiode? Dan kies je voor een ander moment. Je betaalt dan wel de servicekosten 
 • Voor de subsidies in het rekenmodel gelden specifieke voorwaarden. Je ontvangt deze subsidie alleen wanneer je aan de subsidieverstrekker kan aantonen aan de voorwaarden te voldoen. Duurzaam Holtenbroek kan hierbij ondersteunen, maar is niet aansprakelijk voor het wel of niet krijgen van de subsidie.

*Subsidie Woningisolatie is een eenmalig vast bedrag per woning bovenop de ISDE-subsidie.
– €1000 voor maatregelen die door Individuele huishoudens worden ingekocht, ook doe-het-zelf.
– €1300 voor maatregelen die via een gezamenlijke inkoop gaan.
Je komt in aanmerking als je voldoet aan twee voorwaarden:
– De WOZ-waarde van je woning is minder dan €374.000
– Je woning is slecht geïsoleerd. Je woning heeft energielabel D, E, F, of G.