Gratis hulp van een energiecoach

Wil je weten wat jij thuis kunt doen voor een lagere energierekening? Maak een afspraak met een gratis energiecoach, een buur die een opleiding heeft gevolgd over energie besparen. 

Hij of zij komt bij je langs en helpt je om te kiezen welke kleine maatregelen je kunt nemen om het meeste geld en energie te besparen.

Vraag een energiecoach aan door een mail te sturen via onderstaande knop.

Klaas of Rob komen graag bij je langs

Onze energiecoaches Klaas of Rob komen graag bij je langs om gratis energieadvies te geven. 

Energiecoach Rob van der Feen
Energiecoach Klaas van der Brug

Klaas van der Brug heeft zijn huis in Holtenbroek zelf energiezuinig gemaakt. Hij helpt zijn buren graag om energie te besparen. Dat kunnen hele kleine dingen zijn. Kleine maatregelen kunnen al veel besparing opleveren.

“Ik ben voor mijn werk altijd bezig geweest met energiebesparing. Nu ik gepensioneerd ben, heb ik de tijd om andere mensen te helpen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de energietransitie. En als ik mensen kan helpen met kosten besparen, perfect!”

Wil je een afspraak met Klaas of Rob? Mail ons!

In deze video zie je hoe een energiecoach gesprek gaat. 


Binnenkijken in het energiezuinige huis van Gerald

Denk je aan grotere maatregelen in je huis, zoals isolatie, zonnepanelen, van het gas af of een warmtepomp? 

Gerald van Grootheest heeft al meerdere huizen gasloos en energieneutraal gemaakt, inclusief zijn eigen huis (waarover Indebuurt een stukje schreef). 

Wil je weten hoe hij dat deed? Maak een afspraak voor een kijkje in zijn huis. Mail ons!

 

Tip: zet je cv-ketel op 60 

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Als je je ketel op 60ºC zet, scheelt dat veel gas. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Op de website www.zetmop60.nl staat van elk soort ketel een handleiding hoe je hem op 60 zet. Het is makkelijker dan je denkt, en zo bespaar je €140 per jaar.