Gratis hulp van een energiecoach

Met kleine aanpassingen in je huis kun je al veel energie besparen. Wil je weten wat jij thuis kunt doen voor een lagere energierekening? Maak een afspraak met een gratis energiecoach, een buur die een opleiding heeft gevolgd over energie besparen. Hij of zij komt bij je langs en helpt je om te kiezen welke kleine maatregelen je kunt nemen om het meeste geld en energie te besparen.

Klaas komt graag bij je langs

Onze energiecoach Klaas komt graag bij je langs om gratis energieadvies te geven. Hij heeft zijn huis in Holtenbroek zelf energiezuinig gemaakt. Hij helpt zijn buren graag om energie te besparen. Dat kunnen hele kleine dingen zijn. Kleine maatregelen kunnen al veel besparing opleveren.

“Ik ben voor mijn werk altijd bezig geweest met energiebesparing. Nu ik gepensioneerd ben, heb ik de tijd om andere mensen te helpen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de energietransitie. En als ik mensen kan helpen met kosten besparen, perfect!”

Wil je een afspraak met Klaas? Mail ons!

Binnenkijken in het energiezuinige huis van Gerald

Denk je aan grotere maatregelen in je huis, zoals isolatie, zonnepanelen, van het gas af of een warmtepomp? Gerald heeft al meerdere huizen gasloos en energieneutraal gemaakt, inclusief zijn eigen huis (waarover Indebuurt een stukje schreef). Wil je weten hoe hij dat deed? Maak een afspraak voor een kijkje in zijn huis. Mail ons!