Maak stap voor stap je huis klaar voor verwarmen zonder aardgas

Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar onze gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis.

Op zoek naar de Big 5

In het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ neemt de gids je mee op safari naar de Big 5 in je eigen huis. Hij gaat niet op zoek naar wilde dieren, maar naar de 5 stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken om van het aardgas af te gaan.

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen je huis klaar maken om gasloos te wonen. Ga je mee op safari? Bekijk het weninar!

Maak een plan op maat voor je eigen huis

Oké, je hebt de 5 stappen geleerd om je huis klaar te maken voor aardgasvrij. En dan? Hoe breng je je nieuwe kennis in de praktijk? Op de Routekaart kun je alles rustig nalezen: de 5 stappen en waardevolle tips. 

Hulp nodig?

Elk huis is anders. Een energiecoach kan je op weg helpen om een plan te maken voor je eigen huis. Maak gratis een afspraak met een energiecoach.

Maak met hulp van de energiecoach je eigen routekaart. Dan weet jij straks precies welke stappen je moet nemen om je huis klaar te maken om van het gas af te gaan.

De webinars ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ en ‘Help! Mijn huis moet van het gas af!’ werden in 2022/2023 georganiseerd door de Zwolse bewonersinitiatieven.