Samen vloerisolatie inkopen

“De kou komt door mijn sloffen!” Bij jou ook? En heb je ook liever warme voeten? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie vloerisolatie! Je buren in Holtenbroek hebben een betrouwbare leverancier uitgezocht. En als je meedoet, krijg je ook hulp met aanvraag van subsidies. Lijkt dit je wat? Lees dan verder.

Holtenbroekers kochten samen in

Buren in Holtenbroek hebben verschillende bedrijven voor vloerisolatie gecheckt, om te komen tot een leverancier die aansluit bij de wensen. Met elkaar hebben zij voor Isoltrend als leverancier gekozen. 

Doe mee!

We willen graag dat ook andere wijkbewoners geholpen zijn met het voorbereidend werk van de buren. Iedereen in Holtenbroek kan meedoen aan deze gezamenlijke inkoop. Daarom kan elke Holtenbroeker zich nu aanmelden.

Jouw voordelen:

  • Een betrouwbare leverancier, bij wie je snel terecht kan
  • 10% korting 
  • Kijk voor hulp bij de aanvraag van subsidies op deze pagina
  • Gratis advies van een energiecoach van Duurzaam Holtenbroek
  • €1300 Subsidie Woningisolatie van gemeente Zwolle*

Jouw voordeel

Een vloer van 45 m2, isoleer je met 6 cm PIF. Dit heeft een isolatiewaarde (Rd) van 3,88 waarmee je aan de subsidievoorwaarden voldoet.
Schatting kosten Isoltrend: €1800,-
Collectiviteitskorting: – €180,-
ISDE-subsidie (1 maatregel): – €270,-
Subsidie Woningisolatie*: – €1300,-
Totale kosten: € 50,-

Dit is een kostenindicatie. Je ontvangt de offerte na woningbezoek, dan is het kostenplaatje definitief

Isoleer je vloer en profiteer van de voordelen: warme voeten, energiebesparing en subsidies. Download hier de folder van de aanbieder. Vul via onderstaande knop het formulier in om je interesse kenbaar te maken. 

Actievoorwaarden

  • Via bovenstaande knop vind je een formulier waarmee je je aanmeldt als belangstellende voor de gezamenlijke inkoop in Holtenbroek. De leveranciers van voor HR++ glas of vloerisolatie nemen contact met je op voor een offerte. Je zit nog nergens aan vast. Ook kun je alvast aangeven of je belangstelling hebt voor zonnepanelen. Dan houden we je ook op de hoogte van de actie die we in januari starten. 
  • De actie is geldig voor klanten die zich melden via de website, of specifiek ‘Duurzaam Holtenbroek’ bij de offerte benoemen
  • Voor de subsidies in het rekenmodel gelden specifieke voorwaarden. Je ontvangt deze subsidie alleen wanneer je aan de subsidieverstrekker kan aantonen aan de voorwaarden te voldoen. Duurzaam Holtenbroek kan tips geven en even meekijken tijdens een energiecoachgesprek, maar is niet aansprakelijk voor het wel of niet verkrijgen van de subsidie.

*Subsidie Woningisolatie is een eenmalig vast bedrag per woning bovenop de ISDE-subsidie.
– €1000 voor maatregelen die door Individuele huishoudens worden ingekocht, ook doe-het-zelf.
– €1300 voor maatregelen die via een gezamenlijke inkoop gaan.
Je komt in aanmerking als je voldoet aan twee voorwaarden:
– De WOZ-waarde van je woning is minder dan €374.000
– Je woning is slecht geïsoleerd. Je woning heeft energielabel D, E, F, of G.