Gratis materialen met de Warme Winter Actie! (op = op)

Met kleine maatregelen kun je vaak al veel energie besparen.

Voor de Warme Winter Actie hebben wij een tasje samengesteld met materialen waarmee je makkelijk zelf aan de slag kunt.

In het tasje zit:
– tochtband
– een deurdranger zodat je tussendeur vanzelf dichtvalt (niet te hard ;))
– een douchetimer van 5 minuten
– een handleiding hoe je je CV-ketel op 60 graden zet
– radiatorfolie

Bestel het tasje met gratis materialen met
dit formulier.

Je krijgt dan een e-mail over waar en wanneer je het tasje kan ophalen.

Dit is de inhoud van het tasje:

Tochtband

Dit kun je plakken op plekken waar kieren zitten en ramen en deuren. Hoe kom je erachter waar kieren zitten? Hou op een koude dag je vinger bij het raam. Waar je kou voelt, zit een kier. Plak daar tochtband.

Deurdranger

Handig als je niet alle vertrekken van je huis wilt verwarmen. Als je bijvoorbeeld je gang niet wilt verwarmen, dat zorgt de deurdranger ervoor dat de deur tussen de warme woonkamer en de koude gang vanzelf dichtvalt. Hij valt zachtjes dicht, zodat kindervingertjes gespaard blijven.

Douchetimer

Korter douchen helpt om te besparen op je gasrekening. Vooral tieners douchen nog wel eens te lang. Help hen (en jezelf) door de douchetimer te gebruiken. Het zandlopertje geeft 5 minuten aan.

Zet je CV op 60

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Als je je ketel op 60ºC zet, scheelt dat veel gas. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Op de website www.zetmop60.nl staat van elk soort ketel een handleiding hoe je hem op 60 zet. Het is makkelijker dan je denkt, en zo bespaar je €140 per jaar.

Radiatorfolie

Als je muren niet goed geïsoleerd zijn, heb je kans dat de warmte van je radiator door de muur heen naar buiten straalt. Zonde, wat je stookt toch niet voor de vogels? Plak een strook radiatorfolie tussen je radiator en de muur, dan blijft de warmte lekker in je huis en bespaar je energie.